TEM Otoyolu Sapanca ilçesi Kurtköy mevkiinde TIR Parkı'nda gece saatlerinde öldürülmüş halde bulunan Düzce’de Aile Hekimliği yapan Dr. Emine Küçük ve ilaç mümessili Mustafa Bayrak cinayetinin beşinci celsesi gerçekleşti. Sakarya Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşen davaya sanıklar, avukatlar ve yakınları katıldı.

Gerçekleşen davada söz alan sanık M.I. verdiği ifadede suçlamaları red etti. M.I, suçsuz olduğunu beyan eden M.I, üniversite okuduğunu ve tutukluluğun kendisini mağdur ettiğini söyledi.  

İfadelerin sonrasında sanık avukatları, sanık M.A. Y.'nin emanette bulunan cep telefonundaki bir programın yapılan telefon görüşmelerini kaybettiğini bu cep telefonunun bilirkişiyle döküman halinde çözümlenmesini talep etti. Sanıkları ve sanık avukatlarını dinleyen mahkeme heyeti şahısların tutukluluk halinin devamına ve sanık M. A.Y.'nin emanette bulunan cep telefonunun bilirkişi tarafından kayıt ve içeriklerinin döküm halinde çıkarılmasına karar vererek davayı ileriki bir tarihe erteledi.

Haber;S.KAŞKIR