Cesedi Melen Çayında bulunan Davut Yağmur cinayetinde sıcak gelişme…eş zamanlı yapılan şafak operasyonun da İl emniyet Müdürlüğü ekipleri 7 kişiyi gözaltına aldı.


İş görüşmesi bahanesiyle bir kişi ile evinden ayrılan Davut Yağmur'un cesedi amatör bir balıkçı tarafından Melen çayında bulunmuştu. Yağmur'un cesedi üzerinde yapılan incelemelerde, sırtından bıçaklandığı ve silahla vurulduğu tespit edilmişti.

 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Ekipleri tarafından kurulan özel ekip ve Kaçakçılık Şube Ekiplerinin de katıldığı operasyonda gece yarısı değişik adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Cinayete kurban giden 2 çocuk babasının katil ya da katil zanlıları için ekiplerin soruşturması kapsamında dün gece takibinde oldukları cinayet şüphelilerini gözaltına aldı. cinayeti işlediğinden şüphe edilen İ.D. isimli şahsın yanı sıra olaya yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla 5 kişi alınarak emniyete götürüldü. Gözaltına alınan şahısların Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğindeki çapraz sorguları devam ederken şahısların evleri ekipler tarafından didik didik aranıyor.

 

Diğer yandan Davut Yağmur’un cansız bedeninin bulunduğu Kadıoğlu mevkii civarından jandarma ekipleri suç ve suç unsuru taşıyan delil çalışmalarını sürdürüyor. Gözaltına alınan şahıslar emniyet müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

 

 

Haber;İ.Keleş