Yığılca’ya bağlı Kırık Köyü’nde önceki gün meydana gelen cinayette Yusuf D. isimli şahıs, iki kadını otomatik tüfek öldürmüş ve kayıplara karışmıştı. Cinayette yakınlarını kaybeden aile, cinayetin kız kaçırma konusundan yapılmadığını iddia etti.

KAÇIRILMADI, KAÇTI

 Öldürülen iki kadının yakınları, Yusuf D.’nin kızının bundan üç ay önce kendisini kaçırması için Erol T.’ye baskı yaptığı ve kaçırmadığı takdirde kendisini öldürmekle tehdit ettiğini öne sürdü. Erol T. kendisini sürekli arayan 17 yaşındaki kızı sonunda kaçırmayı düşündüğü fakat ailesi tarafından aynı gün içerisinde vazgeçirildiğini ve 17 yaşındaki kızı karakola teslim ettiklerini söyledi.

Öldürülen Ayşe Teke ve Nezahat Teke’nin yakınları, cinayetten bir gece önce 17 yaşındaki genç kızın babası Yusuf D.’ye ‘Beni ortada bıraktılar’ şeklinde yalan söyleyerek kışkırttığını iddia etti. Kızından duyduklarıyla öfkesine hakim olamayan Yusuf D. Nezahet Teke ve Ayşe Teke’nin bulunduğu eve gelerek Erol T.’yi sorduğunu, bulamayınca Nezahet Teke ve Ayşe Teke’ye ateş ettiğini belirtti.

SİLAH TUTUKLUK YAPTI, İKİ ÇOCUĞU DA ÖLDÜRECEKTİ!

Cinayet sırasında olay mahallinde biri 2 diğeri 10 yaşında iki çocuğunda bulunduğunu söyleyen Erol T.’nin yakınları, Yusuf D.’nin iki çocuğa silah doğrulttuğu fakat silahın tutukluk yapmasından dolayı vuramadığı belirtirken, 10 yaşındaki çocuğun 2 yaşındaki çocuğu alarak ahırda saklandığını iddia etti.

KİMSEYİ SAĞ BIRAKMAYACAĞIM!

Yusuf D. tarafından vurulan Nezahet Teke’nin olay anında Ayşe Teke’nin ise 40 dakika sonra öldüğünü söyleyen aile bireyleri, cinayetin ardından kayıplara karışan Yusuf D.’nin kendilerine telefon ederek ‘Nasıl olsa müebbet cezası alacağım. O yüzden o aileden kimseyi sağ bırakmayacağım. Herkesi öldüreceğim’ şeklinde tehditler savurduğunu iddia etti. Jandarma ekipleri telefonla tehdit edilen şahısların evden çıkmamasını isterken katil zanlısını arama çalışmalarına devam ediyor.