Çoban kavşağının Ankara istikametindeki kesiminde dün akşam 20.30 sıralarında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre Ankara istikametinden gelip İstanbul istikametine gitmekte olan Yeliz Biriktir idaresindeki 81 BJ 636 idaresindeki özel otomobil, engelli arabasındaki çocuğunu karşıdan karşıya geçirmek isteyen Aysel Pazvant'a çarptı.

Karşıya geçmek için aniden yola çıktığı ifade edilen Pazvant, aracın geldiğini görünce engelli aracındaki çocuğunu korumak için kendini aracın önüne attı. Yaralanan Aysel Pazvant, olay yerine gelen ekipler tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı Aysel Pazvant burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve hastanede hayatını kaybetti. Pazvant'ın engelli oğlu ise hafif şekilde yaralanırken başka bir araçla hastaneye götürüldü.

Olaydan sonra olayın şokunu atlatamayan araç sürücüsü Yeliz Biriktir ise kendine geldikten sonra ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere Emniyete götürüldü.