D-100 karayolu Çerkez Taşköprü Köyü Mevkiinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. İddiaya göre Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan 81 DC 420 plakalı otomobil, önünde seyir etmekte olan 81 BZ 038 plakalı minibüse kavşakta arkadan çarptı. Çarpışma esnasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs takla atarak durabilirken, otomobil ise savrularak orta refüje çıktı.

26772

Meydana gelen kazada minibüste bulunan Ekrem Keleş ile otomobilde bulunan Aysel Bayer, Zeynep Pak ve Sibel Pak yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla hastaneye kaldırılırken, D-100 karayolunun İstanbul istikameti kaza nedeniyle yaklaşık 1.5 saat trafiğe kapalı kaldı.

26774

Yoldaki toprak ve cam kırıklarının karayolları ekipleri tarafından temizlenmesi esnasında araçlar yan yoldan seyir etti. Polis ve jandarmanın geniş güvenlik önlemleri aldığı olay yerinde, yolun temizlenmesinin ardından İstanbul şeridi tekrar trafie açıldı. Kaza esnasında D-100 kara yolununun İstanbul istikametinde asfaltın 4 metrelik kısmı zarar görürken, yine aynı şekilde sağ ve soldaki banketlerin bir kısmı hasar gördü. Yan yatarak durabilen minibüs ise çevreden toplanan vatandaşların yardımıyla düzeltildi.

26773

Meydana gelen kazada yaralanan Ekrem Keleş ve Aysel Bayer Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne Zeynep Pak ile Sibel Pak ise Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

26775

Haber; Ş. ÇAKIR