Kaza, D-100 Karayolu Öztürkler kavşağında saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Hafif ticari bir araç kavşakta bulunan otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araçta bulunan 7 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar yaralıların yardımına koşarak kazayı 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Kaza sonrası D-100 Karayolu Ankara istikametinde yoğunluk yaşandı. Durma noktasına gelen trafiği ekipler kontrollü bir şekilde tek şeritten sağladı.

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen çok sayıda sağlık ekibi araçta bulunan yaralıları ambulansa alarak ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekipleri ve vatandaşlar otomobilin arka koltuğunda sıkışan genç bir kadını şıkıştığı yerden çıkarmak için büyük çaba gösterdi.

Sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan genç kadın sedye yardımıyla ambulansa alınırken yakını bir an olsun elini bırakmadı. 

Kaza sonrası kimi vatandaşlarda meraklı gözlerle olan biteni izlemeyi tercih etti.

Kazada bir bebekte hafif şekilde yaralandı. Yaralı bebek 112 Acil Servis görevlisinin  kucağında tedavi amacıyla ambulansa taşındı.



Yaralılarıdan 4'ü Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken diğer 3 yaralı da Düzce Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürüldü.


Kazaya karışan otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken hafif ticari araç ise vatandaşların yardımıyla yol dışına alındı.

Trafik ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haber:Y.SEVER