Düzce D 100 Karayolu Kapıcı köyü mevkiinde saat 21.15 sıralarında meydana gelen kazada 15 yaşında bir genç hayatını kaybederken, kazaya neden olan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Kaza, Düzce D 100 karayolu Kapıcı köyü mevkisinde Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan ve önündeki bir kamyonu sollamaya kalkan beyaz renkli bir otonun, yoldan karşıya geçmek isteyen Kapıcı köyünde ikamet eden 15 yaşındaki Muhammet Keleş’e çarpması sonucu meydana geldi. Kaza sonrası ağır yaralanan Muhammet Keleş olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Muhammet Keleş’e çarpan oto ve sürücüsü kayıplara karıştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, beyaz veya açık gri olabileceği bildirilen sedan otomobilin ön kısmında kaza nedeniyle hasar oluştu.

Kazanın ardından kazada hayatını kaybeden gencin yakınları olay mahallinde toplandı. Jandarma ve trafik ekipleri kaza mahallinden kaçan aracın ve sürücüsünün bulunması için çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

Keleş'in ölümü Kapıcı köyünün yas havasına bürünmesine neden oldu. Sabah saatlerinde acılı Keleş ailesinin evinde toplanan yakınları, talihsiz gencin naaşı önünde helallik vererek son yolculuğuna uğurladılar. Keleş, öğle namazını müteakip İstilli Köyünde toprağa verildi.