Saat 16.30 sıralarında D-655 Karayolu Akçakoca istikameti Karaca Köprüsü’nde meydana gelen trafik kazasında Gökhan Güler idaresindeki 19 DY 125 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında yürüyen ve hemşire olduğu öğrenilen Şengül Gebeş’e çarptı.

Duramayan otomobil Şengül Gebeş ile birlikte yol kenarında bulunan duvara vurarak durabildi. Çarpmanın etkisi ile Şengül Gebeş, duvardan fırladı ve olay yerinde feci şekilde can verdi.
Meydana gelen kazada otomobil sürücü Gökhan Güler ve araçta bulunan Kübra Armağan, Ebru Soğuksu, Elif Armağan yaralandı.

Kazanın hemen ardından olay yerine hemen 112 acil servis ambulansı sevk edildi. Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile yaralılar Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Şengül Gebeş’in cesedini gören yakınları olay yerinde acı içerisinde feryat etti.

Kaza sonrası D-655 Karayolu uzun süre trafiğe kapalı kalırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kazada hayatını kaybeden Şengül Gebeş’in cesedi otopsisi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Haber; R. BAL