Edinilen bilgilere göre; Düzce’den Akçakoca istikametine gitmekte olan TIR, Boğaziçi mevkiine geldiği esnada makaslama yaptı. Makaslama yapan TIR’In arkasında gelen otomobil arkadan çarptı. Kaza sonrası yine aynı istikamete gitmekte olan yolcu otobüsü, otomobile çarparak otomobili TIR’ın altına soktu.



Kaza sonrası adeta can pazarı yaşanırken, olay yerine çok sayıda itfaiye, 112 acil servis ekipleri ile jandarma ve bölge trafik ekipleri sevk edildi. Karla kaplı yolda adeta zamanla yarışan ekipler yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, araç içerisinde ve otobüste sıkışanlar için itfaiye ekipleri ve vatandaşlar seferber oldu. Araç içerisinde sıkışan anne ve bebeği sıkıştıkları yerden kurtarılırken; otobüste sıkışan sürücü ve muavini kurtarma çalışmaları esnasında otobüs karlı yolda geri geri kaymaya başladı.



Kayan otobüs park halindeki bir otomobile otomobil ise arkasında bulunan trafik polisi aracına çarptı. Kaza nedeni ile D-655 Karayolu Akçakoca istikameti uzun süre trafiğe kapalı kalırken, sıkışan sürücü ve muavin 1 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.



Can pazarının yaşandığı ve 12 kişinin yaralandığı trafik kazasında ölen olmazken jandarma ve bölge trafik ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.




Haber;İ.KELEŞ