D-655 Karayolu Boğaziçi Sumcuk Sapağında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. edinilen bilgilere göre Kadir Sert idaresindeki 81 DL 324 plakalı otomobil Suncuk sapağından D-655 Karayoluna inmek istediği sırada Düzce istikametine gelen Cemil Ters idaresindeki 81 AK 603 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Meydana gelen trafik kazasında Kadir Sert’in kullandığı otomobil yol ortasında manevra yapıp dururken Cemil Ters’in kullandığı otomobil çarpmanın etkisi ile karşı şeride geçti ve yol kenarında bulunan kulübeye girerek durabildi.

Kulübede kimsenin olmaması büyük bir faciayı engellemiş oldu. Kazada sürücü Kadir Sert yaralandı. Olay yerine sevk edilen 112 acil servis ambulansı ile Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı Kadir Sert tedavi altına alındı.

Kaza sonrası D-655 Karayolu Düzce istikameti trafiğe kapandı. Emniyet ekipleri kapanan trafiği uzun süre yan yoldan verdi. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik tekrar normale çevrildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber; R. BAL