5 Ocak tarihinde okula gitmek için evinden çıkan ve 19 gündür kendisinden hiç bir haber alınamayan 15 yaşındaki lise öğrencisi Hatice Arıyı arama çalışmaları devam ediyor.
Kayıp kızın babası Mehmet Arı güvenlik güçlerine inanıyorum mutlaka bulacaklar dedi.
5 Ocak Salı günü Sancaklar mahallesindeki evinden kalıcı konutlarda bulunan Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesine gitmek için ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan hatice arıyı arama çalışmaları sürüyor.
15 yaşında lise birinci sınıf öğrencisi Hatice Arı'nın son olarak kalıcı konutlar bölgesinde görüldüğü öğrenilmiş ardından konu hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Konunun güvenlik güçlerine intikal etmesinden sonra İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri tarafından il genelinde çok sıkı ve titiz bir çalışma başlatılmıştı.
Bu çalışmalar devam ederken diğer yandan AKUT ekibide bölgede güvenlik güçlerinin nezaretinde dağ dere tepe genç kızı bulmak için detaylı bir şekilde arama kurtarma çalışması yaptığı ancak şu ana kadar genç kızın ölü yada diri olduğuna dair kesin bir sonucu ulaşılamadığı İl Emniyet müdürlüğünün çok sıkı ve kapsamlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
Hatice Arı'nın babası Mehmet Arı çaresizlik içinde bekleyişimiz sürüyor
5 ocak tarihinde kaybolan kızımdan hiç bir haber alınamadı ve ailece perişan bir halde umudumuzu yitirmeden gelecek iyi bir haberi bekliyoruz, bize en son verilen bilgi olayla ilgili olarak iki kişinin emniyete alındığı ve ifadelerine göre arama çalışmalarının sıkı bir şekilde sürdürüldüğü yönünde başka bir bilgi verilmedi güvenlik güçlerimize güveniyoruz ve kızımı mutlaka bulacaklarına inanıyorum dedi.