Çay Mahallesi’nde çıkan kavgada damat, kayınpederini pompalı tüfekle vurarak yaraladı.Edinilen bilgilere göre; olay gece 23.00 sıralarında çay mahallesi 578.sokakta meydana geldi. iddiaya göre bir aydır ayrı yaşadığı eşinin evine gelen S.Ç. isimli şahıs, eski kayınpederi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.Ç. ile kayınpederi E.A. kavga etmeye başladı. Kavga sırasında damat S.Ç. yanında getirdiği pompalı tüfek ile eski kayınpederine ateş etti.



E.A. altığı kurşun yarası ile yere yığılırken S.Ç. ise pompalı tüfek ile birlikte geldiği motosiklete binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Tüfek seslerini duyan mahalle sakinleri durumu hemen emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda sivil ve resmi ekip sevk edildi. Olay yerine ulaşan emniyet ekipleri yaralı E.A. için 112 acil servis ekibi istedi.



Sağlık ekipleri yaralıya yaptıkları ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk ederek tedavi altına aldı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü cinayet büro ekipleri şüpheli  S.Ç. yi yakalamak için çalışma başlattı. Yaralı E.A.’ nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber;İ.KELEŞ