Bugüne kadar, kamyon kasasında yolcu taşımacılığı, karayolları ekiplerinin kamyonet arkasında taşeron işçi taşıması, motosiklet üzerinde yatan kasksız sürücüler, kırmızı ışıkta geçenler, yarışanlar gibi bir sürü haberi ekranlara taşıdık…
Şimdi yapacak olduğumuz haber bir düğün konvoyundan… Bir vatandaş tarafından maille haber merkezimize iletildi. Düğün konvoyunun D-100 Karayolu üzerinde bir ışıklı kavşakta beklediği esnada kırmızı bir otomobil gelin arabasının önüne geçerek ışıkta bekleyen araçların önünde dakikalarca drift atarak döndü.

Düzce’de trafik magandalarının sergiledikleri ve adına tutku dedikleri oyun tehlikeli ve bir o kadar da tedirgin edici…  otomobil sürücüsü Mobese olmayan kavşakta drift atmak diye tarif edilen anlık zevkler uğruna hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin canları ve mallarını tehlikeye atmaktan çekinmedi.

Konvoydakiler tarafından çekilen video haber merkezimize mail yoluyla ulaştırıldı. “yok artık” dedirten görüntülerde otomobil sürücüsü lastiklerini yakarak defalarca drift yaptı. Yürekleri ağıza getiren sürücü yeşil ışığın yanması ile birlikte düğün konvoyuna katılarak yoluna devam etti. Hiç bir şey olmamış gibi çevredeki vatandaşların ve trafikteki sürücülerin bu duruma tepkisiz kalması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Haber;İ.KELEŞ