53 yaşındaki Atatürk Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Sedat Demirağ dün gece araç kullanırken geçirdiği kalp krizi sonrası görev yaptığı hastaneye kaldırılmış fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Kalp krizi geçiren Demirağ 112 ekipleri tarafından Düzce Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek gerekli müdahaleleri yapılmıştı. Hastaneye geldiğinde solunum yetmezliği olan Demirağ, yaklaşık 2 saat boyunca yapılan müdahalelere yanıt vermeyince hayata gözlerini yummuştu.

Sporcu kimliği ile de bilinen Düzcespor’un eski genel kaptanı 53 yaşındaki Demirağ için bugün cenaze töreni düzenlendi. Küçükmehmetler Köyü’nde bulunan evinin bahçesinde düzenlenen cenaze töreninde Demirağ’a adeta sevgi seli vardı. Demirağ’ın vefatını duyan sevenleri, acılı aileyi yalnız bırakmadı. Demirağ için öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında Düzce’nin ileri gelenleri de yer aldı. Cenaze töreninin kalabalık olması nedeniyle iki kez cenaze namazı kılındı. Demirağ için İl Müftüsü Selami Emen tarafından ilk olarak evinin bahçesinde cenaze namazı kıldırıldı.
Cenaze namazının ardından Demirağ, omuzlara alınarak aynı köy mezarlığına götürüldü. Demirağ için evinin önündeki cenaze namazına katılamayanlar için mezarlıkta yeniden cenaze namazı kılındı. Kılınan namazın ardından Demirağ dualarla defnedildi.

Haber:Y.SEVER