Yığılca Yolu üzeri Gürcüçiftlik Mevkiinde saat 19.45 sıralarında bir otomobilin dikkatsizlik nedeniyle Traktörle çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü, aynı aileden beş kişi yaralandı.

Olay, Yığılca yönünden Düzce yönüne doğru seyretmekte olan Lütfü Aydın (41) idaresindeki 81AD 411 plakalı otomobilin, D 655 karayolu’ndan Yığılca istikametine gitmekte olan Recep Yılmaz idaresindeki 81 AS 631 plakalı tpaktöre,  dikkatsizlik sonucu çarpması ile meydana geldi.

 Kazada araçta bulunan aynı aileden altı kişiden Sürücü Lütfü Aydın, Mehmet Aydın, (78) Ayşe Aydın,(44) Şahide Aydın (11) Ahmet Aydın(13), Şahide Aydın (77)  yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ailenin babaannesi Şahide Aydın (77) hayatını kaybetti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, hayatını kaybeden Şahide Aydın morga kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yolda trafik bir süre kontrollü olarak verilirken, araçların yoldan çekilmesi çalışmalarına vatandaşlar da destek verdi. Jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.