Edinilen bilgilere göre; D-655 Karayolu’nda Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan İzzet K. İdaresindeki otomobil, Osmanca sapağına geldiği esnada yolun karşına geçmek isteyen bir rehabilitasyon merkezine ait Ahmet K. İdaresindeki servise yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan servis yan yatarak devrildi.



Kazada her iki araçta bulunan İzzet K., Zeynep K., Gökhan K., Bilge K., Şeref Ş., Emine Ç. ve Nejat K. Yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda 112 acil servis ekibi jandarma ve bölge trafik ekipleri sevk edildi.



Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler yaralılara ilk müdahaleyi yapmasın ardından çeşitli hastanelere sevk ederek tedavi altına aldı. İzzet K. İdaresindeki otomobilin gaz kaçırması sonrası ise araç etrafı jandarma ekipleri tarafından boşaltılarak güvenlik önlemi alındı. Herhangi bir olumsuzluğa karşı kaza yerine tedbir amaçlı itfaiye ekipleri sevk edildi.



Ekipler araçta bulunan tüp tankının vanasını kapatarak gaz kaçağını önledi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, araçların yoldan kaldırılması ile birlikte trafik eski akışına geri döndü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber;İ.KELEŞ