Kaza saat 22:00 sıralarında D-100 karayolu Soğancı mevkiinde meydana geldi. 2 kişinin yaralandığı kazada Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Erçin Sadık idaresindeki panelvan sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarındaki bariyerlere ardından da savrularak orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı.

Kazada araç içerisinde bulunan sürücü Erçin Sadık ve yanında yolcu olarak bulunan Doğukan Bahtiyar yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık personeli ve polis ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar ambulanslarla Düzce Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle yola savrulan araç parçaları nedeniyle D-100 karayolunda trafik tek şeritten verildi. Olay yerine gelen yaralıların yakınları sinir krizleri geçirerek yaralıları aradı.

Aracın yoldan çekici vasıtası ile kaldırılmasının ardından D-100 karayolunda trafik normal akışına döndü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber;İ.KELEŞ