D-100 Karayolu Doğanlı kavşağında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. edinilen bilgilere göre Nurettin Sarıahmet idaresindeki 81 BN 206 plakalı otomobil hastane yolunda çıkıp Ankara istikametine dönmek istediği sırada Ankara istikametinden gelen 81 AS 888 plakalı bir başka otomobil ile çarpıştı.

Meydana gelen kazada iki kişi yaralandı. yaralılar ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. kaza sonrası vatandaşın isyanı vardı. Kaza sonrası olay yerine toplanan vatandaşlar milletvekillerinin kavşağa ışık takılacak sözü verdiklerini fakat hala bir şey yapılmadığını ifade ettiler.

Kalabalık gittikçe arttı ve vatandaşın isyanı yol kapatma ile sonuçlandı. Karar alıp yolu kapatan vatandaşı İstanbul istikametinde trafik akışını kesti. Olay yerinde bulunan jandarma ve polis ekipleri uzun süre vatandaşları ikna etmeye çalıştı.

Bir türlü ikna olmayan öfkeli kalabalık yolu açmak istemedi. Jandarma ekipleri yolu kapatan vatandaşlarla uzun süre uğraştı. Öfkesi bir türlü dinmeyen kalabalık sonunda yolu açtı.

Uzun kuyrukların oluştuğu D-100 Karayolu İstanbul istikameti kalabalığın yolu açması sonucu tekrar ulaşıma açıldı.

Haber; R. BAL