Akçakoca’dan Düzce’ye gelirken, geçirdiği trafik kazasında araçtan fırlayarak olay yerinde hayatını kaybeden Onur Tank, bugün ebediyete uğurlanacak.
Genç yaşta elim bir kazada hayatını kaybeden Tank’ın ölümünden sonra acı bir gerçek daha  ortaya çıktı. 26 Mart’ta doğan Tank, doğum gününde hayatını kaybettiği öğrenildi. Genç yaşta ölümü ile başta ailesi olmak üzere yakın çevresini yasa boğan Onur Tank için arkadaşları da sosyal paylaşım sitesi üzerinden üzüntülerini dile getirdi. Bir şirkette personel müdürü olarak çalışan Tank’ın bir ailenin tek çocuğu öğrenildi. Tank, Sancaklar Mahallesi’nde Cumadan sonra kılınacak cenaze namazının ardından aynı Mahallede toprağa verilecek.
olay
Onur Tank, üç arkadaşı ile birlikte Akçakoca’dan Düzce’ye gelirken, şifa su mevkiine geldiği esnada kavşaktan dönen otomobile yandan çarpmıştı. Çarpmanın etkisi ile 7 takla atan otomobilden fırlayan Onur Tank, emniyet kemeri takılı olmadığı için araçtan fırlayarak yol kenarındaki menfeze yuvarlanmış ve Tank olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Haber;İ.KELEŞ