Düzce’den Akyazı’ya düğüne giden Bergut ailesi dönüş yolunda kaza geçirdi. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu düğünden dönenleri taşıyan otomobil kamyon ile çarpıştı. Kazada, 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Akyazı'ya bağlı Kuzuluk Beldesi yönünden Adapazarı yönüne gelen Ümit Bergut yönetimindeki 81 DL 590 plakalı otomobil, Küçücek Kavşağı'na kontrolsüz girince karşı yönden gelen Erdal Sönmez yönetimindeki 34 GKD 71 plakalı kamyon ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile otomobil, kamyonun önünde metrelerce sürüklendi. Kazada, otomobili kullanan 46 yaşındaki Ümit Bergut ile otomobilde bulunan 2 yaşındaki Yasin Ömer Bergut, 3 yaşındaki Yusuf Eğmen Bergut, 7 yaşındaki Alper Bergut, 38 yaşındaki Zehra Bergut, 39 yaşındaki Fatma Bergut ile 43 yaşındaki Uğur Bergut yaralandı.

Kaza yerine sevk edilen itfaiye ekibi, otomobilde sıkışan yaralıları güçlükle çıkardı. Yaralılar, 112 ambulans ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, burada yapılan müdahale ardından Adapazarı Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralanan Bergut ailesinin Küçücek Bıçkıdere köyünde bir düğüne katıldıktan sonra Düzce'ye gitmek istedikleri belirlendi. Kaza sonrası Akyazı Devlet Hastanesi'ne gelen yaralı yakınları sinir krizleri geçirdi.

HABER:H.İŞCAN