Acı kaza dün gece yarısı Akçakoca ilçesinin D-655 Karayolunda meydana geldi. 2 otomobil ile çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre; Akçakoca’dan Karasu istikametine gitmekte olan Mehmet Şahin idaresindeki otomobil D-655 Karayolunun Edilli Kavşağı yakınlarında karşı yönden gelen S.A. idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

 

Çarpışmanın etkisi ile Mehmet Şahin ile yanında yolcu olarak bulunan Cafer Kılıçarslan ağır yaralanırken yine aynı araçta bulunan Aynur Kılıçarslan ile Nigar Şahin, Serap Şahin otomobil içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti.

Kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı. Kazayı fark eden yoldan geçenler hemen 112 acil servis ekipleri ile jandarma ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasından ardından Akçakoca devlet hastanesi ile Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

 

Kaza sorası diğer otomobil S.A. olay yerinden kaçarken araç içerisinde sıkışan cesetler itfaiye tarafından çıkarıldı. Akçakoca’daki kızının düğününden döndüğü öğrenilen Aynur Kılıçarslan ile Nigar, Serap Şahin’in cansız bedenleri Akçakoca devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Annesinin ölüm haberini alan Ayşenur Kılıçarslan sinir krizleri geçirerek hastaneye koştu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber; S.KAŞKIR