Uzun Mustafa Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonu önünde kız tarafı ile erkek tarafı arasında kavga çıktı. Alınan bilgiye göre; ailesinin kabul etmemesi üzerine sevdiği kişiye kaçan genç kızın düğününde ortalık karıştı.

Genç kızın 66 yaşındaki Dedesi H.K ile yine gelinin yakını olan 21 yaşındaki B.K Uzun Mustafa’daki düğün salonunun önüne geldi. Burada damatla gelinin araçtan inerek düğün salonuna girecekleri esnada Dede H.K. ve gelinin yakını B.K damatla tartışmaya başladığı iddia edildi. İşte her şey tam o anda başladı.

Dede H.K bir anda fenalaştı. Taraflar arasındaki tartışma büyüyünce polis ekiplerine haber verildi. Kalp krizi geçiren dede hastaneye kaldırılırken taraflar arasındaki tansiyon bir türlü düşmeyince Asayiş ekiplerine destek için Motosikletli Yunus Timleri de olay mahalline geldi.

Düğün salonu önüne sevk edilen güvenlik güçleri tarafları güçlükle ayırdı. Düğün salonu önündeki kargaşada bir kadında bayıldı. 112 Acil Servis ekipleri fenalaşan şahısları hastaneye kaldırdı. Taraflar bu kez hastane önünde karşı karşıya gelince Çevik Kuvvet ekipleri tedbir amaçlı hastane girişinde bekledi.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.