Dün gece saat 23:50’yi gösteriyordu. Gölyaka’ya bağlı Cumakırı Mahallesi Gümüşhane Sokak sapağında meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
İddiaya göre olay şöyle gerçekleşti.
81 GC 032 plakalı motosiklet ile ilerleyen Fatih(Göksel) K. Önünde seyreden Sefa Özçelik idaresindeki 81 BD 139 plakalı motosikleti Cumakırı Mahallesi Gümüşhane Sokak mevkiinde sollamak istedi. Sollamaya çıkan Fatih K. bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybetti ve iki motosiklette takla atmaya başladı. yol kenarında bulunan tel örgülere çarparak durabilen motosikletler bir yana motosiklettekiler bir yana savruldu. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüleri Fatih K. ve Sefa Özçelik ile birlikte motosikletlerde bulunan Şaban Albayrak ve Rasim U. Yaralandı.
Kazayı gören vatandaşlar 112 ekiplerini haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri hemen yaralılardan Rasim U.’yu alıp Düzce Devlet Hastanesi’ne götürdüler ve yaralı tedavi altına alındı. Diğer yaralı Fatih K.’nın durumunun çok ağır olduğu belirtildi. Sağlık görevlisi Fatih K.’nın hayatta kalması için dakikalarca kalp masajı yaptı ve olay yerine bir ambulans daha geldi. Ambulansla hemen Özel Sivrikaya Hastanesi’ne kaldırılan Fatih K. tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Fatih K. Yaşam savaşını hastanede kaybetti. Diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken olay yerinde Fatih K.’yı gören annesi Zehra baygınlık geçirdi. Fatih K.’nın akşam saatlerinde evden çıktığı ve düğüne gittiği öne sürülürken annesinin de bayılmadan önceki son sözü “Düğüne gitme oğlum dedim.” Oldu.
Kaza ile ilgili Gölyaka emniyeti soruşturma başlattı.

Haber; R. BAL