Yığılca merkezde bulunan Baykal Tuncel’e ait cep telefonu dükkânına elindeki çekiç ile giren hırsız E.Y. 16 adet cep telefonunu beraberinde getirdiği poşete doldurarak kayıplara karıştı.

Olay, Sabaha karşı saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Dükkanın güvenlik kameralarına yansıyan olayda E.Y. olduğu tespit edilen hırsız, elindeki çekiç ile Baykal Tuncel’e ait cep telefonu dükkanının önüne geliyor. Etrafı kontrol ettikten sonra elindeki çekiç ile dükkanın kapı camını kıran hırsız içeri girip burada telefonların bulunduğu tezgahın camını da kırıyor. 


Ardından 16 adet telefonu yanında getirdiği poşete koyarak hızla dükkandan uzaklaşıyor. Hırsız E.Y.’nin kapıyı kırma anından telefonları çalma anı ise işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi. Sabah dükkanını açmak için gelen işyeri sahibi Baykal Tuncel ise dükkanın camlarının kırılarak tezgahtaki telefonlarının çalındığını fark etmesi üzerine durumu hemen emniyet ekiplerine haber verdi. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler hırsızlık zanlısının kimliğini kısa sürede tespit ederek E.Y’yi gözaltına aldı.  İlçe emniyet müdürlüğüne götürülen E.Y. sorguya alındı.

Haber;İ:KELEŞ