Eski sanayiide yaşanan hırsızlık olayı için dükkan sahibinin gelmesini bekleyen polis ekipleri, tehlikeli seyir eden aracın birine "dur" uyarısında bulundu ancak polisleri karşısında gören sürücü başka bir sokağa girerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Stadyum sokak tarafından eski sanayiye tehlikeli ve hızlı bir şekilde giriş yapan iki araç heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu. Araçlardan biri virajı alamayarak kaldırıma çıktı, diğeri ise hızlı bir şekilde polislerin üzerine gelmeye devam etti. Daha sonra polisleri fark eden otomobil polislerin “dur” ihtarına uymayarak başka bir sokağa döndü ve hızlı birşekilde kaçtı.
Dur ihtarlarına uymayarak olay yerinden kaçan araçtan önce, kaldırıma çıkan araçta hemen olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaştı.
Polisler hemen kaçan araçların peşine düştü ancak araçların ikiside Eski sanayi çarşısı içerisinde gözden kayboldu. Şehrin giriş çıkışları, mahalle araları ve çarşı merkezi olmak üzere her yerde aranan araçlar polislerin ısrarlı takibi sonucu kısa süre sonra D-655 Yığılca sapağı ışıklı kavşakta yakalandı. Polislerin dur ihtarına uymayan araç ve içinde bulunan iki kişinin diğer araçla bir ilgisinin olmadığı öğrenilirken emniyet ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.