Yığılca’da meydana gelen akıl almaz kazada bir kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
olay Yığılca İlçesi Sanayii Sitesinde meydana geldi. Enes K. idaresindeki kamyonet geri manevra yaptığı esnada kamyonetin arka kısmında duran 65 yaşındaki Mustafa Dalkılıç’a çarptı.


kamyonet ile duvar arasında sıkışarak yere yığılan 65 yaşındaki yaşlı adamın bağırması üzerine kamyoneti ileri alan sürücü Enes K. hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ağır yaralanan Mustafa Dalkılıç’a ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından düzce üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesine kaldırılarak tedavi altına aldı. Kamyonetle duvar arasında sıkışan 65 yaşındaki Mustafa Dalkılıç’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken sürücü Enes K. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


Çilimli Sapağı’nda Kaza: 4 Yaralı


Diğer bir kaza ise Çilimli Sapağı’nda meydana geldi. Gece saatlerinde D-100 karayolu Çilimli sapağında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.


Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Mahmut Arslan idaresindeki otomobil Çilimli sapağına geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıktı. Kazayı gören vatandaşlar ise hemen 112 acil servis ekipleri jandarma ve bölge trafik ekiplerine haber verdi. Orta refüjde çıkan otomobilde bulunan sürücü Mahmut Arslan ve araçta yolcu olarak bulunan Atilla Kemeç Zeynep Mira Kemeç ve Ayşe Kemeç yaralandı.


Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ilk müdahalelerinin ardından yaralıları Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Uastanesi ve Düzce Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturmalarını sürdürüyor.

 

 

 

Haber: S. Kaşkır