Dün akşam İstanbul Caddesi üzerinde kaldırımda bir şahıs yere yığıldı. Olayın ilginç yanı ise 112 Acil Servis ekiplerini yerde bekleyen şahsa karşı vatandaşın rahat tavrı pes dedirtti. Kimi fotoğraf çekti, kimi de şahsın neden yerde yattığıyla ilgili düşüncesini paylaştı.

Olay dün akşam 21.30 sıralarında İstanbul Caddesi üzerindeki bir mağazanın önünde meydana geldi. Kaldırımda yerde yatan bir şahsı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Güvenlik güçleri şahsa yardım edemeyince 112 Acil Servis ekiplerinden destek istendi.

Şahıs yerde yatarken zaman zaman inleyerek yeri yumrukladı.112 Acil Servis ekiplerinin gelmesi beklenirken yerde yatan şahısla ilgili vatandaşın rahatlığı ise pes dedirtti. Bazı vatandaşlar bakıp geçmekle yetindi. Bazıları da durup fotoğraf çekti.

Sağlık görevlilerinin sorduğu sorulara yanıt veremeyen şahıs sedyeye alınarak ambulansa taşındı ve Düzce Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. gencin uyuşturucudan mı yoksa herhangi bir rahatsızlıktan dolayı mı baygın şekilde yattığı öğrenilemedi.

Haber;Y.SEVER