İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda 6 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Ağa Mahallesi Muhtarı Cemil Tanrıver, Nusrettin Mahallesi Muhtarı Emin Saylık, Azmimilli Mahallesi Muhtarı Ruhi Taşdemir, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kuru, Camikebir Mahallesi Muhtar Vekili Hasan Gün ve Aziziye Mahallesi Muhtarı Abdullah Taş ile bir araya gelen Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman mahalledeki asayiş konularına değindi.

“Düzce'yi 6 güvenlik bölgesine böldük.”

Kahraman yaptığı açıklamada “Yaptığımız tespitler neticesinde Düzce'yi 6 güvenlik bölgesine böldük. Bu mahallelere ekipte göndereceğiz. Bu ekipler 24 saat boyunca değişimli olarak bu mahallelerdeki asayiş olaylarını takip edecek. Ayrıca mahallelerde güvenlikle ilgili bir sorun olursa muhtarlar bu ekiplerle temas haline geçecek. Yaptığımız çalışma yarın başlıyor. Artık mahallelerimizin ekibi olacak diyebiliriz. Daha önce mahallelerde bulunan ekipleri de geri çekmiyoruz .Bu konunun yanlış anlaşılmasını istemiyorum. Bu ekiplerde çalışmalarına devam edecek.” ifadelerini kullandı.

“Çalışmalarımıza ağırlık vererek devam ediyoruz.”

Düzce genelinde yapılan çalışmalara da değinen Kahraman “Okulların açılmasıyla birlikte okul önündeki çalışmalara da ağırlık verdik. Buralardaki ekipler gereken çalışmaları yapıyor. Şehir içindeki çalışmalarımız da devam edecek. Özellikle motosiklet ve bisikletler üzerindeki denetimlerimizde yoğunlaşacak.” şeklinde konuştu.

Kahraman, son olarak mahalle muhtarlarına cep telefonu numarasını vererek telefonlarının 24 saat açık olacağını ve istenildiği zaman muhtarların kendisini çekinmeden arayabileceğini de sözlerine ekledi.