D-655 Karayolunda bir otobüs seyir halindeyken otomobile arkadan çaprtı. Kazada 2 kişi yaralanırken, otobüsün çarptığı otomobil hurdaya döndü. Edinilen bilgiye; D- 655 Karayolu Karaca Mahallesi Mevkiinde Harun Bay idaresindeki 14 EZ 388 plaklalı otomobile seyir halindeyken 67 ED 245 plakalı otobüs arkadan çarptı.



Çarpmanın etkisiyle otomobilin arkası hurda yığınına dönerken, araç içerinde bulunan iki kişi yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri otomobil sürücüsü Harun Bay ve araçta bulunan Emir Beki'ye müdehale etti.

Yaralılar 112 ambulansıyla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çöp Konteynerına Çarptı



Yine İstanbul Caddesi AVM önünde meydana gelen trafik kazasında  2 kişi yaralandı. Gece saat 24.00 sıralarında meydana gelen kazada 34 GU 7913 plakalı özel otomobil iddialara göre yol kenarında çöp konteynırını kaldıran işçilere ve çöp kamyonuna arkadan çarptı. Kazada temizlik firması çalışanı Özkan Kaçmaz ve araç sürücüsü yaralandı.Vatandaşların haber vermesi ile olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırırken; kaza yapan otomobili çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

  Öte yandan Düzce'de sık sık yaşanan kazalar emniyet kemeri ve hız kontrolünün şart olduğunu gösterdi. Kaza rekortmeni olan Düzce'de geçtiğimiz hafta Düzce emniyet Müdürlüğü hız ve emniyet kemeri denetimlerine ağırlık verdiğini açıklamıştı.



Haber: S. KAŞKIR