Eski Bolu Caddesi üzerinde 14.00 sıralarında meydana gelen kazada 4 araç birbirine girdi. Kazada iki kişi yaralandı.

Hastane istikametine ilerleyen Murat S. İdaresindeki otomobil kaldırımdaki lise öğrencisi Erkan A.’ya çarptı.

Edinilen bilgilere göre; hastane istikametine süratli bir şekilde ilerleyen ehliyetsiz sürücü Murat S. İdaresindeki otomobil önündeki araca çarparak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan Murat S. İdaresindeki otomobil, önce kaldırımdaki ağaca ardından ana yola çıkmak isteyen iki araca çarptı.


İki araca çarpmasına rağmen duramayan Murat S. kontrolündeki otomobil, kaldırımda yürüyen lise öğrencisi Erkan A.’ya çarparak ayaklarını bir anda aracın altına aldı.

 



Çevredeki vatandaşlar kaza sonrası yaralanan öğrenci Erkan A.’ya yardımcı olmaya çalıştı. Vatandaşlar yaralı öğrenciyi sakinleştirmeye çalışırken bir yandan da ıslanmaması için şemsiye tuttu.

Kaldırıma çıkan araç içerisindeki Murat S. ise aracında 112 ekiplerini beklerken yaşadığı şok gözlerinden okunuyordu.



Kaza mahalline gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralı öğrenci Erkan A.’ya ilk müdahaleyi vatandaşların yardımıyla yaparak ambulansa aldı.
Otomobil sürücüsü Murat S. ‘ye ilk müdahaleyi araç içerisinde yapan 112 Sağlık ekipleri her iki yaralıyı da Düzce Devlet Hastanesi’nde tedavi altına aldı.

Kaza sonrası trafikte yaşanan yoğunluğu trafik ekipleri kontrol ederek trafik akışını tekrar normale dönmesini sağladı.


KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA
Ehliyetsiz sürücünün neden olduğu feci kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Murat S.’nin kullandığı beyaz renkli otomobilin süratle kaldırıma çıkarak yaya olarak orada bulunan lise öğrencisi Erkan A.’yı altına altığı görülüyor.
Kazanın şokuyla ne olduğunu anlamadan kendisini yerde bulan lise öğrencisi tekrar ayağa kalkıyor. Kazayı gören vatandaşlar bulundukları dükkandan çıkarak lise öğrencisinin yanına geliyor.

 

Haber:Y.SEVER