İstanbul'dan bisiklet yüklü Tır’ı çalan hırsızlar Düzce'de yakalandı. İstanbul Sultangazi'den Şenol P. isimli şahıs eski işyerine ait yaklaşık 500 adet bisikletin bulunduğu Tır'ı çaldı. Çalınan Tır'ın Gölyaka gişelerinden giriş yaptığı ihbarını alan Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri alarma geçti.



Çaldıkları Tır’ın dorsesindeki brandayı değiştiren hırsızları Tırın Çekici kısmı ele verdi. Polis ekipleri Kapıcı sapağından çalınan tıra ait benzer renkte çekici kısmı olan bir tırın Küçük Sanayi Sitesine giriş yaptığını tespit etti. Emniyet güçlerinin Küçük sanayi sitesinde gece saatlerinde yaptıkları operasyonda tır ve çalınan bisikletleri Sanayi sitesinde Zahit K.'ya ait dükkanda ele geçirdi.



Hırsızlık olayı ile ilgili olarak Şenol P. (41), dükkan sahibi Zahit K. (42) ve dükkanda bulunan Ertan Y. (47) gözaltına alındı.



Zanlılar bugün emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar Adliyeye sevkedilirken zanlılardan birinin eşi olduğu öğrenilen hamile bir kadın sinir krizleri geçirdi.

Haber: S KAŞKIR