Beyköy'ün Uğur Köyü yolu üzerinde akşam saatlerinde virajı alamayan otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada dört kişi yaralandı. Kazada itfaiye ve 112 ekipleri her zaman rastlanmayacak bir kurtarma operasyonuna imza attılar.

Olay Beyköy'den Uğur Köyü istikametine gitmekte olan Selim Hitit idaresindeki otomobilin virajı alamayarak 30 metrelik ucurumdan dere yatağına yuvarlanması sonucu meydana geldi. Olayda otomobil sürücüsü Selim Hitit ile araçta yolcu olarak bulunan Abdülkadir Uzunses, Zihni Akçan ve Mustafa Özveren ağır yaralandılar.

Olay yerine gelen Düzce Belediyesi Kaza Kırma ve Kurtarma ekipleri, yaralılara ulaşmanın güçlüğü nedeniyle aracın uçtuğu dere yatağına inmek için halatlar gerdiler. 112 Acil Servis personeli, kaza kırım ekiplerinin gerdiği halatlar yardımı ile dere yatağına inerek ilk müdahaleyi yaptı.

Ancak asıl güçlük bundan sonra başladı. Yaralıların yukarı çıkarılması için itfaiye, 112, Jandarma ekipleri ve vatandaşlar iş birliği yaptı. Yukarıdan bir ip yardımıyla çekilen sedyelere konulan Kazazedeler, birer birer Kaza kırma ve Kurtarma ekibinin gerdiği halatlar yardımıyla yola çıkarıldı.

Ardından 112 Acil Servis Ambulansı ile Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek tedavi altına alındılar. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.