Sokakta bulunan Osman Çatana Polis merkezinin hizmet otolarının park sorunu en çok esnafı etkiliyor. Karakolun park alanı olmayınca mecburiyetten dolayı kaldırımlara çekilen polis otoları pasajı ve çevredeki diğer esnafların tepkisini çekiyor. Çok sayıda polis otosunun kaldırımlara park edilmesi nedeniyle müşterilerin dükkanlara giriş çıkışının zorlaştığını söyleyen esnaflar, özellikle pasaj girişine park edilen araçların sıkıntı yarattığı görüşünde.

Esnaflar yaşadıkları sıkıntıyı paylaşmak için kendi imkanlarıyla park sorununu görüntülerken, çok sayıda polis otosunun işgal ettiği kaldırımlar ve pasaj girişinde yürümenin mümkün olmadığı da gözler önüne seriliyor.

Esnaflar böyle düşünürken, daracık sokakta hizmet veren ve kaldırımlardan başka park alanı bulunmayan polisler ise çaresizlikten dolayı kaldırım üzerine park etmek zorunda kalıyor.

Emniyetten açıklama

Çevredeki esnaflar emniyetin araçlarını kaldırıma park ettiği yönünde tepki gösterirken emniyet müdürlüğü yetkililerinden açıklama geldi.Yetkililer, pasaj önündeki bu alanın devlete ait olduğunu ve emniyetin tapulu malı olduğunu söylediler.

HABER:H.İŞCAN