Geçtiğimiz hafta Bolu Dağı Bakacak mevkiinde bir aracın yanarak uçuruma yuvarlanması olayının soruşturması derinleştikçe, esrar perdesi de derinleşiyor.

Bir Rent a Car firmasından kiralanan araçta, Bir Nakliye firmasının Ankara Müdürü olan Volkan Savaş ve  İsa isminde bir şahsın aranmasına devam ediliyor.

Yanan otomobili kullandığı belirtilen ve kayıplara Volkan Savaş’ın  Ankara’nın Çukurambar Semtinde, pek çok ünlü ismin de oturduğu bir sitede ikamet ettiği öğrenilirken, siteye yanında takım elbiseli kişiler ile gidip geldiği, araçların ise hep son model olduğu iddia ediliyor.

Volkan Savaş’ın cep Telefonu ile son aradığı kişi olan Harun A’ya da ulaşılamadığı, söz konusu şahsın bulunması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Savaş’ın cep telefonunun en son sinyal verdiği noktanın da belirlendiği,  soruşturmanın gizliliği nedeniyle yer isminin açıklanmadığı da ifade ediliyor.

Düzce’de olayın ulusal basına yansıma biçimine tepkiler gelirken, ulusal basında Savaş ve arkadaşının bir şeyden mi kaçtığı, yoksa kaçırıldığı mı spekülasyonları yapılıyor. Öte yandan Savaş’ın cep telefonunun bir süredir sinyal vermiyor olmasının kendisinin kaçmış olması ihtimalini ortadan kaldırmasa bile, zayıflattığı düşünülüyor.

Bu arada Savaş’ın akrabalarının hamile olan gelinlerini, yalnız kalmaması için, Çukurambar’da oturduğu evden alarak  memleketleri olan Ordu’ya götürdükleri de öğrenildi.