Düzce İtfaiyesi dün gece Bostanyeri'nde bulunan bir mobilya atölyesinde çıkan iki yangın nedeniyle hareketli saatler yaşadı. İki yangının birbirinden bağımsız bölümlerde çıktığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Bostanyeri'nde bulunan M.Y.'ye ait mobilya atölyesinin imalathane bölümünde gece 01.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Atölyede bulunan tiner ve vernik türünden yanıcı sıvıların da alev alması nedeniyle yangın büyüdü. İhbar üzerine olaya müdahale eden Düzce Belediyesi itfaiye ekipleri, yoğun uğraşların ardından yangını söndürerek, gece 04.00 sıralarında İtfaiye Müdürlüğü'ne geri döndüler.

Ancak aradan iki saat gecmeden aynı işyerinde ikinci bir yangının çıktığı ihbarı gelince, yeniden olay mahalline giden itfaiye ekipleri, yangının bu kez yazıhane olarak kullanılan ve mobilya imalatı ile ilgisi olmayan bölümde çıktığını öğrenince şaşkınlığa düştüler. İkinci yangının da söndürülmesinin ardından olay yerinde inceleme yapan itfaiye ekipleri, bu yangının kaynağı hakkında da bilgiye ulaşamadılar.

Jandarma ekiplerinin yangın ile ilgili olarak başlattığı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.