Olay D-100 Karayolu üzeri Soğancı mevkiinde bulunan eski bir kaplama fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünde alacaklı kişiler kaplama fabrikasını silahlarla bastı.


İddiaya göre; olay şöyle gelişti: Kaplama fabrikası sahipleri aralarında alacak verecek meselesi olan Murat Ö. ve Ergün Ş. Soğancı mevkiindeki eski ağaç kaplama fabrikasına geldi. Kısa süre sonra fabrika sahipleri ile alacaklı oldukları iddia edilen kişiler arasından tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce Murat Ö. Levye ile dövülerek yaralanırken, Ergün Ş. ise başına aldığı tek kurşunla ağır yaralandı. 




Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri ile çok sayıda jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri başından tek kurşunla vurularak ağır yaralanan Ergün Ş.’ye ilk müdahaleyi yapmasının ardından özel bir hastaneye kaldırarak ameliyata aldı. 


Levye ile dövülen Murat Ö. İse yine sağlık ekipleri tarafından düzce Atatürk devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Başından silah ile vurulan Ergün Ş., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Fabrikada geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri fabrika sahipleri Levent G., Mehmet G. ve Mervan G.’yi gözaltına alarak sorgulamak üzere il jandarma komutanlığına götürdü. İl jandarma komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri olayın yaşandığı fabrikada delil çalışması yaparken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABER;İ.KELEŞ