Gümüşova'da oturan Düzce Eski Milletvekili Fahri Çakır'ın Fatih Mahallesi, Çakır Sokak'taki evi, dün akşam kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından soyuldu.

Eve gelen şahısların evde eşi Fatma Çakır'ın cep telefonu ve bazı eşyaları aldığı öğrenilirken Çakır'a ait otomobil de evden anahtarı alınarak çalındı. Olay yeri inceleme de incelemelerine devam ederken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

^Sabah kalktığımızda anladık."


Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Çakır, “Ben eve saat birden sonra geldim. Evde karımla ben kalıyorduk. Gece saatlerinde takırtı duydum ama yağmur yağıyor zannedip kalkmadım. Sabaha karşı eşim beni sabah namazını kılmak için kaldırmak istedi ama geç yattığım için kalkamadım. Sabah 07.30 sıralarında eşim evin ön balkon camının açık olduğunu ve açma kolunun yerde olduğunu görerek beni uyandırdı. Kalktığımda evin soyulduğunu anladım. Yanı başımda duran aracımın anahtarının yerinde olmadığını gördüm. Aşağıya inip baktığımda araba garajda değildi.” şeklinde konuştu.
Daha sonra hemen soruşturmaya başlayan Jandarma ekipleri çevre köydeki vatandaşların şikayeti üzerine çalınan aracı İhsaniye Köyü kanal yolunda buldu.
Aracı bulunduktan sonra da açıklamalarda bulunan Çakır, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.