Dün Çamköy Mahallesi yakınındaki Melen Çayı’nda boğulan ve bugün toprağa verilen Ferdi Demirci’nin acısı Çamköylü vatandaşları çileden çıkardı. Bugün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen Ferdi Demirci’nin cenazesi bugün Çamköy Mezarlığında geniş katılımlı kılındı.
Cenazenin ardından yürekleri yanan Çamköylü vatandaşlar Melen’den çakıl aldığı iddiası ile Çamköy’de bulunan Konuralp Belediyesi'ne ait çakıl şantiyesine doğru yürümeye başladılar.

Şantiyenin Melen’den çakılı fazla aldığı ve Melen’in bu yüzden derinleştiğini ve Ferdi Demirci’nin de bu nedenden dolayı boğulduğunu öne süren vatandaşlar, şantiyede ne buldularsa kırıp geçirdiler.
Şantiyeyi savaş alanına çeviren Çamköy sakinleri Ferdi’nin öfkesini şantiyede bulunan araçlardan ve camlardan çıkardılar. Şantiyenin yanına gelen bir ticari aracı da hedef alan mahalleli aracın camlarını da yere indirdiler.

Ferdi’nin acısını alan kalabalık daha sonra Ferdinin boğulduğu ere gitti. Ferdi’nin abisi kardeşinin boğulduğu yeri göstererek “Biz bir evladımızı kaybetti bir daha kaybetmek istemiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Haber; R. BAL