Emniyet ve Jandarma ekipleri, Gölyaka’da işlenen vahşi cinayetin izlerini buldu. Yaklaşık 2 ay önce kaybolan Kemal Şentürk adlı 27 yaşlarındaki gence ait olduğu iddia edilen ceset, pürenli yaylasında yanmış halde gömülü olarak bulundu.

Elde edilen bilgiye göre tüyler ürperten cinayet şöyle gerçekleşti. İddiaya göre, geçtiğimiz Ağustos ayında 4 arkadaşı ile birlikte pürenli yaylasına giden Kemal Şentürk burada alacak verecek davası yüzünden arkadaşları ile kavga etti. Kavga sırasında başından vurularak öldürülen Şentürk’ün cesedi parçalanarak yakıldı ve açılan bir kuyuya gömüldü.

O günden bu yana olayın izini süren jandarma ve emniyet ekipleri, son olarak Şentürk’ün öldürüldüğü yerde bırakılan cep telefonundan alınan sinyal ile olay yerini buldu. Cep telefonundan olay günü son aradığı kişiye ulaşan ekipler, bu kişiyi sorgulayarak vahşi cinayetin ortaya çıkmasını sağladı. Olayla ilgili 6 kişi göz altına alınırken, Şentürk’ün yanmış cesedi adli tıbba gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken Kemal Şentürk’e ait olduğu iddia edilen bir araç bulan emniyet ekipleri, araç üzerinde incelemelerine devam ediyor.

Haber; H. İŞCAN