Düzce İl Emniyet Asayiş Şube Müdürü Oktay Özbakır eğitimini tamamlayan 6 motorize unsur ile birlikte Düzce sokaklarında devriye attı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yunus timleri aldıkları eğitimler ile profesyonel sürücü oluyor. Eğitimin ilk başlarında motosikletleri elle bile götüremeyen polisler eğitim sonunda yaptıkları hareketler ile vatandaşları adeta büyülüyor.


Suçluları yakalamada ve olaylara anında müdahalede şuanda en hızlı birim olan yunus timleri motosiklet kullanımında da çok başarılı. Aldıkları eğitim ile profesyonel motosiklet sürücüsü olan yunus timleri yaz aylarının gelmesi ile birlikte Düzce sokaklarında devriye hizmetine başladı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Oktay Özbakır başta olmak üzere eğitimini tamamlamış toplam 6 unsur vatandaşlara güven veriyor. Motorize ekiplerin kıyafetlerini giyen Özbakır’da bugün ekiplerle birlikteydi.



Düzce sokaklarında devriye atan ekipler, durumundan şüphelendikleri şahısların kimlik kontrollerini ve üst aramalarını yaptı. Yunus timlerinin yaz boyunca suçlularla mücadelesinin devam edeceği öğrenildi.

HABER;İ.KELEŞ