Akşam saatlerinde manva gelen iki kişi işyeri sahibinin, içinde 5 bin 500 lira ve değerli evrakların bulunduğu çantasını alıp kaçtılar.
Güvenlik kamerasının kaydettiği hırsızlık olayının ardından Emniyet ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Küçüksu Köprüsü karşısında bulunan bir manav dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında içinde para ve değerli evrakların bulunduğu çantayı alan hırsızlar kayıplara karıştı.
Hırsızların unuttuğu bir şey ise olay anının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilmesiydi. Emniyet ekipleri güvenlik kamerasındaki görüntüler ışığında araştırmalarına başladılar.
İşyeri sahibi Tuncay Acar, “ben yoktum eşim vardı iki kişi gelip domates istemişler ve bir tanesi eşimi lafa tutarken diğeri eşimin çantasını alıp gitmişler
çantada 5 bin 500 liralık birikimleri ve değeril evraklar vardı” diyen Tuncay Acar bizim canımız yandı diğer esnaflarımız dikkatli olsunlar dedi.
İşyeri sahibi birikimlerinin gitmesinin dışında resmi evraklarının bulunduğu çantayı bulup geterene ödül vermeyi düşündüklerini söylerken, hırsızların olayı gerçekleştirdikleri sırada kayıtta olan güvenlik kamerasına olay saniye saniye kaydedildi.