Yaz aylarının gelmesi ile birlikte kazalarda artmaya başladı. Düzce’de hafta sonunun bilançosu ağır oldu. Hafta sonu yaşanan kazalarda herhangi bir ölüm olmazken, ne yazık ki yaşanan kazalarda 8 kişi yaralandı.

Emniyet ve sağlık ekipleri hafta sonu kazalara yetişmekte bir hayli zorlandı. 112 acil servis ambulanslarının biri gitti biri geldi. İlk kaza Azmimilli Mahallesi İtfaiye sokağında meydana geldi. Bu kazada bir kişi yaralandı.

Ardından Hastane Caddesi üzerinde meydana gelen kazada da bir kişi yaralandı. Bo0lu Caddesi üzerinde de meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Havaların ısınması ve hafta sonu vatandaşların kendilerini sokağa atması kazaların artmasındaki en büyük etken olarak gösterildi.
Atatürk Bulvarındaki kazada motosiklet sürücüsünün yayaya çarpması sonucu bir kişi yaralandı. Bu kazanın üzerinden saatler geçmeden D-100 Karayolu İhsaniye Köyü Mevkiinde meydana gelen motosiklet kazasında da bir kişi yaralandı.

Kazalar tam durdu derken bir kaza haberi de Kaynaşlı’dan geldi. Kaynaşlı merkez ışıklarında meydana gelen trafik kazasında da bir kişi yaralandı. Haftanın son kazası Aydınpınar Caddesi üzerinde meydana geldi. Meydana gelen kazada 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yetkililer havaların ısınması ile birlikte kazaların arttığını vurgularken sürücülerin dikkatli olmasını istediler.

Haber; R. BAL