Ekonomik sorunlar, ailevi sorunlar, psikolojik sorunlar derken bu yükü kaldıramayan M.A. Hacı Aileler Köyü'ndeki evinde intihar etti. Edinilen bilgilere göre aynı yıl içinde annesini kanserden, dedesini de yine hastalıktan kaybeden M.A. ailesiyle de sorunlar yaşayınca bu duruma daha fazla katlanamadı. Sabah saat 09.00'da banyoya astığı iple intihar eden M.A'yı halası kurtarmaya çalıştı ama başarılı olamadı.

Askere gitmeye hazırlanan ve daha 19 yaşında olan M.A'nın babası da psikolojik sorunlar yaşarken M.A'nın son olarak abisiyle tartıştığı ve tartışmanın ardından hayatına son verdiği öğrenildi.

Annesini ve dedesini kaybeden M.A'nın iki erkek ve bir kız kardeşi bulunuyor. İşsizlik sorunuyla da uğraşan M.A'nın kız kardeşi de geçtiğimiz mart ayında trafik kazası geçirerek ayağından sakatlanmıştı. Aile fertleri ise daha bu yıl hayatını kaybeden anne ve dedenin üzüntüsünü ve şokunu atlatamadan bir de çocukları M:A'nın intiharıyla yıkıldı.Olay yerine gelen ekipler tarafından soruşturma açılırken soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Hayatının baharında canına kıyan M:A'nın arkadaşları da duydukları haber karşısında büyük bir şok yaşarken M.A'nın daha 19 yaşında olması da büyük üzüntü yarattı.