D-100 karayolu Kervan mevkiinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.
Düzce’den Kaynaşlı istikametine gitmekte olan Tanju Karakaya idaresinde ki 81 ED 568 plakalı araç iddiaya göre lastiğinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yöne geçti ve Salih Tokgöz idaresindeki 77 AP 529 plakalı minibüs ile çarpıştı.

Kaza da 81 plakalı araçta bulunan sürücü Tanju Karakaya ile yanında bulunan eşi Arzu Karakaya yaralandı.
Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi önünde yaşanan kazaya doktorlar hemen müdahale etti ve yararılar hastanenin acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 


Yaşanan kaza sırasında karşı yönden başka araç gelmemesi olası bir faciayı önlemiş oldu.

Minibüs sürücüsü Salih Tokgöz aracın karşı yönden geldiğini ve orta refüjü aşarak kendisine çarptığını söyledi.
Vatandaşlar da aracın lastiğinin patlaması üzerine karşı yöne geçtiğini iddia etti.
Minibüs içerisinde bulunan iki kadın basın mensuplarının görüntü çekmesine tepki gösterirken, polisler ile yaralı yakınları arasında da kısa süreli gerginlik yaşandı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Motosiklet ile otomobil çarpıştı

Bugün meydana gelen ikinci kazada, Azmimilli Mahallesi Cezaevi yolu üzerinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonu motosiklette bulunan biri çocuk iki kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 



Park halinde duran Abdullah Çelebi idaresinde ki 41 R 6615 plakalı aracın Kumru sokağa geçmek istemesiyle birlikte aynı istikamette giden Ahmet Yücesan’a ait motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan baba Ahmet Yücesan ve oğlu Kadir Can Yücesan yere savruldu.

Çevredeki vatandaşların 112 acil servisine haber vermesiyle 2 ambulans olay yerine geldi ve yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra yaralılar Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber: Ş. ÇAKIR