Düzce'de vatandaşlardan tehditle para isteyen ve birçok suçtan hakkında araması bulunan bir kişi bu akşam saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgilere göre; yağma, tehdit, zorla para isteme, kişi hürriyetini yoksun bırakma gibi 5 ayrı suçtan aranan ve 2 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari durumdaki Yılmaz B.'yi yakalamak için Düzce Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri özel çalışma başlattı. Ekipler, firari durumdaki Yılmaz B.'yi gözaltına almak için harekete geçtiği esnada Yılmaz B. aracıyla Eski Sanayi Çarşısı içerisine kaçtı.

Ekipleri karşısında gören Yılmaz B. Stadyum Sokak'ta aracından inerek kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamaca sonrası ekipler Yılmaz B.'yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldılar. Düzce Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahsın, buradaki işlemlerin ardından yarın Adliyeye çıkartılacağı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Düzce'nin huzur ve güvenini bozanlara karşı amansız mücadalesinin devam edeceği ifade edildi.