Dün Aziziye Mahallesinde yaşanan korkunç olayda 3 kişi oturdukları evde yakınları tarafından ölü bulunmuş, polisin ilk yaptığı incelemede 2’si kadın 1’i erkek 3 kişinin boğazları kesilerek öldürüldüğü saptanmıştı.

Polis, evin etrafına güvenlik şeridi çekip içeride ve çevrede araştırma yaparken, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre de eve gelerek inceleme yaptıktan sonra gazetecilere, "Şu an içeride ölü bulunan 3 kişi var. Olay yeri inceleme ekipleri incelemelerini sürdürüyor. Ölüm nedenleri ile ilgili şu an bir şey söyleyemem" açıklamasında bulunmuştu.EVE

ÖLENLERİN YAKINI: "EVE CAMDAN GİRDİM"

Ölen 3 şahsın yakını ise, yakınından 3 gündür haber alamayınca evine geldiğini anlatarak, kapıyı açan olmayınca camdan eve girdiğini ve korkunç manzarayla karşı karşıya kaldığını ifade etmişti.

BAŞSAVCI GÜRE'DEN AÇIKLAMA

Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Düzce Adliyesi resmi internet sitesinde de olayla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Olaya ilişkin şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için soruşturmanın genişletilmesi konusunda kolluk kuvvetlerine talimat verilmiştir" denildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

2 SAVCI 5 SAAT İNCELEDİ

Evde sürdürülen 5 saatlik incelemenin ardından Evde ve çevresinde yapılan incelemeler tamamlandı.  Delil niteliği taşıyan bazı madde ve emarelere el konuldu. 

CESETLER OTOPSİYE GÖTÜRÜLDÜ
2 savcı nezaretinde yapılan incelemelerin ardından cesetler evden çıkarılarak Düzce Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.








Ölen 3 kişinin iki yıl önce oturma izni aldığı iddia edilirken olayın nasıl gerçekleştiği sırrını koruyor. 
 Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Haber:Y.SEVER