Camikebir Mahallesi'nde İstanbul caddesi üzerinde bulunan ve elektrikli küçük ev aletleri ile bilgisayar satan bir işyerine müşteri gibi giren hırsızlar, güvenlik kameraları tarafından bin YTL'lik traş makinelerini çalarken görüntülendi.

Olay Camikebir Mahallesi'nde bulunan Nuray Acar ismindeki vatandaşın işlettiği, ev aletleri ve bilgisayar ürünleri satan işyerine, her bini 25-30 yaşları arasında olan üç kafadarın müşteri olarak gelmesi ile başladı. Üç arkadaştan biri, tezgahtar ile bilgisayar fiyatları üzerine çene çalarken, diğer ikisi de dükkanı incelemeye başladı. Tezgahtarın görmediği bir anı kollayan şahıslar, toplam f iyatı bin YTL'yi bulan iki traş makinesini yeleklerinin cebine atarak dükkandan ayrıldılar. Bu arada güvenlik kamerası şahısların yaptığı her hareketi saniye saniye kaydetti.

Sabah saatlerinde gerçekleşen hırsızlık öğleden sonra anlaşıldı. Olay, işyeri sahibinin Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemesi ile anlaşıldı.Emniyet Müdürlüğü ekipleri görüntüleri incelemek üzere alırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.