Akşam saatlerinde iddiaya göre 1’i bayan 3 kişi  Cedidiye Mahallesi’ndeki bir markette yaptıkları alışverişin parasını ödemeden kaçmaya kalkıştı.

Olayı gören marketin güvenlik görevlileri hemen polise haber verdiler. Güvenlik görevlilerini atlatan hırsızlar 34 SSR 15 plakalı araçlarına binerek İstanbul Caddesi istikametinden Hastane Caddesi istikametine kaçmaya başladı.  Hırsızlık ihbarı emniyet ekiplerini de harekete geçirdi.  Tüm cadde ve sokaklarda  alarma geçen ekipler,  tedbirlerini arttırdı.

Hırsızlar ve polis ekipleri arasında yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından  film platosu önünde kurulan barikatla 34 SSR 15 plakalı arac durduruldu. Araçtan inen S. G, S. A ve E.E.K film platosuna girerek kaçmaya çalıştı.

Hırsızlardan S. G film platosunun arkasında Asar Deresindeki korkuluklardan atlayarak kaçmaya çalışırken bacağını kırdı.

Ekipler tarafından yakalan S. G, 112 ekiplerinde Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, araçta bulunan S. A ve E.E.K da yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların hırsılık yaptığı aracı da İstanbul’dan kiraladıkları öğrenildi.

Haber; S. KAŞKIR