Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Düzce genelinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda; D.B., K.A., M.U., G.E., E.Ö., A.A., Y.Y., S.B., M.U. ve M.U. isimli şahısların örgütlü bir şekilde özellikle ev ve iş yerlerine girerek televizyon, kredi kartı ve nakit para hırsızlığı olaylarına karıştıkları ve çaldıkları eşyaları çeşitli yerlere sattıkları tespit edildi.

Hırsızlık çetesinin yakalanması için hemen harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 11 Ocak 2014 tarihinde yaptığı operasyonlar olaylara karışan şahıslardan K.A., M.U., M.U., ve A.A.'yı yakaladı. Adliyeye sevk edilen 4 hırsızlık şüphelisi tutuklanırken örgütün diğer iştirakçılarına yönelik 22 Ocak 2014 günü yapılan operasyonda ise çetenin diğer üyeleri D.B., G.E., E.Ö., Y.Y., S.B., N.Ş. yakalandı.

Yakalanan şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda il genelinde çeşitli ev ve işyerlerinden çalınan 4 adet televizyon ele geçirildi ve sahiplerine teslim edildi.

İkinci operasyon sonucu gözaltına alınan şüphelilerden D.B. ve G.E. emniyetteki sorgularının ardından bugün adli mercilere sevk edildi. 

Haber: İ.KELEŞ