Dün gece Karaca Mahallesi’de yerde yatan iki şahsı gören vatandaşlar hemen 112 acil servis ekipleri ile emniyet ekiplerine haber verdi. Yerde yatan iki şahsı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri karla kaplı yolda yatan şahısları uzun uğraşlar sonucu güçlükle kaldırdı.
Aldıkları uyuşturucu maddenin etkisi ile yol üzerinde yatan 2 kişi sağlık ekipleri gelene kadar Yoğun kar yağışına aldırış etmeden buz gibi havada kendilerini yerden yere attı. Toplanan meraklı kalabalık da türlü türlü senaryolar üretti. Kimisi sevdiği kız için alkol aldığını söyledi kimi evlere saldırdığını…



Zaman zaman polislere “kimsin sen?” Diye soran gençlerden biri, “sizi seviyorum” diye polis memurlarına sarıldı, “ne olur” diye ayaklarına kapandı…



Şahıslardan birini polis otosunun arka kısmına oturtan ekipler diğer şahsı yerden kaldırdı. Sırılsıklam olan ve soğuğa aldırış etmeden yerde yuvarlanan 2 kişi olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansa alınarak düzce devlet hastanesine sevk edildi.



Hastaneye sevk edilen şahıslar tedavi altına alınırken geriye kameralar tarafından kaydedilen akıllardan çıkmayacak görüntüler kaldı.

Haber;İ.KELEŞ